Beograđanin izdao stan "menadžeru prodaje": Kad je ušao u njega, zatekao je pravi pakao - sve je snimio!

Osim što je stan ostavio u jezivom stanju i otišao, nije jasno kako je muškarac uopšte mogao da živi u tolikoj prljavštini

  • 24
demoliran stan Foto: Instagram/serbalive_beograd

Jedan stanodavac zatekao je u stanu koji je iznajmio nemio prizor. Naime, njegov stanar potpuno je demolirao stan i nestao bez traga.

Kako se vidi na fotografijama i video snimku koje koje je prosledio Instagram stranici Serbialife Beograd, stan je potpuno prekriven smećem i ostacima hrane od kojih se gotovo i ne vidi. Na svakoj slobodnoj površini i podu nalaze se prljave čaše, flaše alkohola, papiri i kese, kao i pune čaše opušaka od cigareta. Ne postoji prostorija u stanu koja nije prekrivena smećem, a kupatilo izgleda prosto jezivo - lavabo je potpuno žut.

"Želim da skrenem pažnju na prevaranta koji je boravio kod mene u stanu i nakon što je demolirao stan - pobegao. Otkriveno je da se bavi sumnjivim poslovima - izrađuje lažne vizit karte i flajere, predstavljajući se kao 'menadžer prodaje'. Ako ima oštećenih, neka prijave policiji", naveo je vlasnik stana u poruci.

Osim što je stan ostavio u jezivom stanju i otišao, nije jasno kako je muškarac uopšte mogao da živi u tolikoj prljavštini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bg

    4. novembar 2022 | 07:58

    Da si ga uredno prijavio kao podstanara i platio porez sada bi mogao da ga tuzis .

  • Vesna G

    4. novembar 2022 | 07:57

    Menadžer prodaje sekundarnih sirovina

  • Zolika

    4. novembar 2022 | 07:28

    Na strani to što je ovaj živeo u đubrištu, ali što se stanodavca tiče, pa majstore to ti je rizik posla koji radiš. Imaš li ugovor sa zakupcem? Ako nemaš, znači radiš na crno, porez na prihode od toga ne plaćaš, verovatno masno naplaćuješ stanarinu... Pa šta sad, treba da te žalimo?! Državo, oporezuj dodatno nekretnine u kojima vlasnik (domaći ili stranac) ne živi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA