"A gde da prođu majke s kolicima": Vozač se parkirao nasred trotoara na Voždovcu i "prekinuo" stazu za pešake

Nesavesni vozači ne vode računa o okolini

  • 8
Jove Ilića, Voždovac Telegraf.rs

Da u Beogradu ima dosta nesavesnih vozača koji je ne vode računa kako o saobraćajnim propisima, tako ni o svojoj okolini nije novost. Ali nas uvek iznova neprijatno iznenadi. To dokazuje i fotografija koja je snimljena u Ulici Jove Ilića na Voždovcu, a zbog koje mnogi roditelji imaju glavobolju.

Naime, na fotografiji vidi se da je nepoznata osoba u ovoj ulici parkirala automobil nasred trotoara i onemogućila mnogima da tu prođu, kao i roditeljima da kolicima prošetaju svoju decu.

- Ovo je opšti bezobrazluk. Ima dovoljno parking mesta, međutim neki ljudi nemaju obzira prema drugima. Mi zbog takvih vozača ne možemo najnormalnije da prošetamo decu kolicima. Nećemo svoju decu šetati nasred ulice, kada već imamo trotoar, ali šta vredi, kad ga drugi uzurpiraju - kaže za naš portal jedan roditelj iz ovog naselja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    4. novembar 2022 | 14:18

    A sta je sa policijom.

  • zac

    4. novembar 2022 | 15:32

    Dragi moji Beogradjani, sirom Srbije u svim gradovima posebno manjim ,celi trotoari su zauzeti kolima ,pesaci moraju da koriste put kuda kola prolaze i niko ni pet para ne daje za to,totalno smo neuredna drzava.

  • Miško

    4. novembar 2022 | 16:53

    Prošetajte malo po Vračaru i Zvezdari... 50 odsto su sokaci sa automobilima parkiranim tik uz kuće i zgrade. Ni pešak ne može da prodje, a kamoli majke sa bebama u kolicima! I nikom ništa, ni policije, ni parking servisa, ni komunalne milicije... Ovi potonji se šetaju po centru i snimaju i gde je dozvoljeno parkiranje i gde nije, jer ne znaju saobraćajne propise, ni saobraćajne znake, jer nisu obučeni za to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA