Turistička organizacija Beograda osvojila prestižnu nagradu: Druga u svetu na međunarodnoj konferenciji

Uzakrota Travel Awards 2022 se dodeljuju prema javnom glasanju, u mnoštvu kategorija među kojima su nagrade za najbolji lanac hotela, najbolji rezervacioni sistem, najbolju aviokompaniju i najuspešniju turističku organizaciju

  • 1
Beograd, vreme, ilustracija, šetnja Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Turistička organizacija Beograda saopštila je danas da je proglašena za drugu vodeću turističku organizaciju po glasovima publike i učesnika jedne od najvećih međunarodnih turističkih konferencija u svetu, Uzakrota trevel samita, prenosi Tanjug.

Turistička organizacija Beograda je sa 370 glasova proglašena za drugu najbolju gradsku turističku organizaciju posle Londona koji je osvojio 679 glasova i pre Kejptauna sa 350.

Nagrade će biti dodeljene na centralnom događaju u Istanbulu, 29. novembra, koji će, kako je najavljeno, okupiti oko 10.000 profesionalaca u turizmu iz celog sveta, saopštila je Turistička organizacija Beograda.

Uzakrota Travel Awards 2022 se dodeljuju prema javnom glasanju, u mnoštvu kategorija među kojima su nagrade za najbolji lanac hotela, najbolji rezervacioni sistem, najbolju aviokompaniju, najuspešniju turističku organizaciju.

Uzakrota Global Samit 2022 će biti održan u hotelu Hilton Bosforus u Istanbulu, uz prisustvo najvećih kompanija u ovoj industriji, među kojima su Turkish Airlines, Toursim Malaysia, Wtatil, Paximum, Amadeus, HotelRunner, Istanbul Welcome Card, Balkan Holidays, Flyhub.

Jedan od govornika biće Miodrag Popović, direktor Turističke organizacije Beograda.

Na konferenciji će biti reči o trenutnom i budućem stanju u turizmu, očekivanjima od 2023, promenama u profilu i preferencama turista, hotelskom tržištu, uticaju tehnologije u sferi putovanja, budućnosti industrije i brojnim drugim aktuelnim temama.

Na događaju posebno mesto zauzima i izložbeni prostor sajamskog tipa na kom će se predstaviti oko 200 kompanija, turističkih destinacija i pružaoca usluga u turizmu, na kom će i Turistička organiazcija Beograda, kao dugogodišnji partner, imati svoj štand.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale71

    4. novembar 2022 | 17:28

    Sve cestitke neka se cuje po svetu o nasem dobru znaci politika nije umesana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA