≫ 

Poražavajući snimak sa Bežanijske kose: Banda maloletnika obija lokal, staklo razbijaju kamenom, sledi upad

Najpre je jedan od njih kamenom razbio staklo, da bi potom svi pobegli, pa se vratili

  • 14

Troje dece obilo je tokom noći jedan lokal na Bežanijskoj kosi u Ulici Nikole Dobrovića.

Kako se može videti na snimku koji je objavljen na IG stranici Serbia Live Beograd banda dečaka razbila je staklo, jedan od njih je ušao u lokal, a potom su svi pobegli sa lica mesta.

"Tri dečaka jedan 8 godina, drugi 13 godina, ne znam godište trećeg. Nisu našli ništa u kasi. Policija ih je privela. Ovim putem i da se zahvalim MUP-u NBG na brzom reagovanju", stoji u objavi na IG stranici Serbia Live Beograd.

Najpre je jedan od njih kamenom razbio staklo, da bi potom svi pobegli, pa se vratili. Jedan od njih je, potom, ušao u lokal i otišao iza pulta gde se nalazi kasa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neli

    8. novembar 2022 | 12:11

    Ciscenje javnih vece-a, ulica, kopanje njiva, u starackim domovima pranje usranih i upisanih carsava.Bez dorucka , rucka i vecere, samo sa vodi i suvom hlebu, cement utovar i istovar.Postoji mnoooogooo posla za trosenje energije nevaspitnih mladica

  • Rastko

    8. novembar 2022 | 10:41

    Poražavajući ih i pravio !

  • suarez

    8. novembar 2022 | 11:17

    Jel trebaa da pisem i koje iskustvo? Drzim igracke klackalice za decu ispred lokala . Mesecima mi deca uzrasta od 13-15 godina nocu unistavaju iste iz besa .. novca nema kovanice sa kasicama vadim nocu i gasim struju ali je porazavajuce kada gledam snimak i vidim njihovu bes i nevaspitanje . Muku da svako jutro namestam klackalice i proveravam kablove da neko malo dete skucajno ne nastrada. Kada odem u MUP koji je gle cuda prekoputa slezu ramenima i kazu pa to su deca..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA