≫ 

Gleda vas popreko, a tako je slatka: Maca stoji na trafici i motri svakog kupca. Dok ne platite - ne pomera se

Ukoliko vidite napuštenu životinju, ako nemate hrane kod sebe ili vodu, pomazite je, jer njima to mnogo znači, a nama oduzima par sekundi

  • 2
Mačka Foto: Telegraf.rs

Tokom zimskih dana, najteže je napuštenim životinjama koje svoja utočišta nalaze po raznim kontejnerima, pod krošnjama, u žbunju, smeću ali i ispred raznih objekata. 

Takođe, neretko možemo videti i napuštene životinje koje borave u raznim lokalima, a takve imaju sreće da radnici o njima brinu i postaju im pravi ljubimci tokom radnog vremena.

Upravo takvu scenu zabeležili smo i na Banovom brdu gde jedna mačka "kontroliše" promet.

Mačka na trafici Foto: Pavle Ivković

Ona sve vreme sedi na trafici, na delu gde se stavlja novac, a onog trenutka kada vam radnica dodaje ono šta ste tražili, mačka skoči u novine. Tu sedi i sve vreme vas posmatra, i laganim pogledom ispod oka vas ispraća, a potom se vraća na svoju poziciju.

- Ona je naša, tačnije stalno je tu i mi joj dopuštamo da se tu smesti i zgreje. Životinja je, žao mi je - kaže radnica.

Ukoliko vidite napuštenu životinju, ako nemate hrane kod sebe ili vodu, pomazite je, jer njima to mnogo znači, a nama oduzima par sekundi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rastko

    9. novembar 2022 | 10:50

    Ja govorim tiho i sa sobom nosim svog mačora !

  • С-17

    9. novembar 2022 | 12:36

    Мацани воле да се мешају у свакој чорби да буду мирођија.💜😾

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA