Izmene u radu javnog prevoza do 15. novembra: Uvode se dve privremene linije

Tokom izvođenja radova, trolejbuske linije 19, 22 i 29 neće raditi

  • 0
Trolejbus 29 Foto: Mateja Beljan

Tokom završne faze radova na redovnom održavanju Mileševske ulice, na delu od Trga Milene i Gage do zone raskrsnice sa Ulicom Branka Krsmanovića, do utorka, 15. novembra doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Tokom izvođenja radova, trolejbuske linije 19, 22 i 29 neće raditi, a uvode se privremena trolejbuska linija 22L i autobuska linija 29A, navodi se na sajtu Gradske uprave.

Vozila sa linija 21A, 29A i E1 saobraćaće u oba smera na potezu: Trg Slavija - Makenzijeva - Cara Nikolaja II - Maksima Gorkog - Južni bulevar - Ðerdapska (Grčića Milenka u smeru ka gradu) -Gospodara Vučića - Vojislava Ilića i dalje redovnom trasom prema naseljima Medaković 3 i Učiteljsko naselje.

Kako se navodi, vozila sa linije 83 će i dalje ići u oba smera trasom: Trg Slavija - Makenzijeva - Cara Nikolaja II - Maksima Gorkog - Kalenićeva - Mileševska, gde će vršiti promenu smera kretanja preko Ulice cara Nikolaja II, u visini Skvera Milene i Gage i dalje redovno prema Zemunu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA