JKP "Beogradske pijace" na 16. Sajmu etno hrane i pića

JKP "Beogradske pijace" predstaviće se na 16. Sajmu etno hrane i pića, koji se održava u hali 3 Beogradskog sajma, od 24. do 27. novembra

  • 0
JKP Gradske pijace Foto: JKP "Gradske pijace"

U okviru štanda grada Beograda, Sekretarijata za privredu, predstaviće se JKP "Beogradske pijace". Na predstojećem sajmu, JKP "Beogradske pijace" predstaviće svoje poljoprivredne proizvođače, zakupce sa beogradskih pijaca. Oni su inače stalni izlagači na najpopularnijim gastronomskim manifestacijama koje preduzeće organizuje: Pijačni karavani, "Beogradski noćni market" i "Noć ukusa", na kojima se promovišu proizvodi visokog kvaliteta, napravljeni na tradicionalni način, po starim recepturama.

Sajam etno-hrane i pića odigrao je u poslednjih 15 godina značajnu ulogu u brendiranju, promociji i plasmanu tradicionalnih domaćih proizvoda poput ajvara, meda, duvan-čvaraka, futoškog kupusa, pirotskih peglanih kobasica, različitih džemova, slatka, zimnice, suhomesnatih specijaliteta, mlečnih proizvoda, sireva, čajnih mešavina, sušenog voća, pekarskih proizvoda, vina i rakije, od kojih su mnogi postali i izvozni artikli.

Pokrovitelji 16. Sajma etno hrane i pića su Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije i Grad Beograd.

Pozivamo vas da posetite štand grada Beograda na Sajmu etno hrane i pića od četvrtka, 24. novembra, do nedelje, 27. novembra, u periodu od 10 do 19 časova.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA