Izmena trasa linija 81 i 81L u naselju Altina

Razlog je izvođenje treće faze radova na rekonstrukciji Ulice Pavla Vuisića u naselju Altina

  • 0
GSP autobus Foto: Shutterstock

Od sutra do 25. novembra doći će do promena trasa linija javnog prevoza u Altini.

Razlog je izvođenje treće faze radova na rekonstrukciji Ulice Pavla Vuisića u naselju Altina.

Radovi će se izvoditi na delu između ulica Konstantina Kavafija (uključujući i samu raskrsnicu) i Ljiljane Krstić, pri čemu će doći do zatvaranja predmetne deonice, pa će vozila sa linija javnog prevoza br. 81 i 81L saobraćati na sledeći način:

Linija 81

Vozila će u smeru ka okretnici "Altina 1" saobraćati trasom: Ljiljane Krstić – Justina Popovića – Grigorija Božovića – Pavla Vuisića i dalje redovno.

U smeru ka okretnici "Novi Beograd (Paviljoni)" trasa će biti: Pavla Vuisića – Amadova – Justina Popovića – Ljiljane Krstić i dalje redovno.

Linija 81L

U smeru ka okretnici "Altina 1" trasa je: Pavla Vuisića – Ljiljane Krstić – Justina Popovića – Grigorija Božovića – Pavla Vuisića i dalje redovno.

U smeru ka okretnici "Novi Beograd (Paviljoni)" vozila će saobraćati ulicama: Pavla Vuisića – Amadova – Justina Popovića – Ljiljane Krstić – Pavla Vuisića i dalje redovno.

Na izmenjenom delu trase vozila će koristiti privremena stajališta:

U smeru ka okretnici "Altina 1"

  • "Borhesova" – u Ulici Justina Popovića, na poziciji elektrodistibutivnog stuba koji se nalazi neposredno ispred raskrsnice sa Ugrinovačkim putem 8. deo
  • "Konstantina Kavafija 1" (stajalište privremeno uspostavljeno u okviru Faze 2), u Ulici Justina Popovića, na poziciji ED stuba koji se nalazi ispred objekta sa kućnim brojem 34, preko puta objekta sa kućnim brojem 23

U smeru ka okretnici "Novi Beograd (Paviljoni)"

  • "Konstantina Kavafija 1" (stajalište privremeno uspostavljeno u okviru Faze 2), u Ulici Justina Popovića, na poziciji ED stuba koji se nalazi ispred objekta sa kućnim brojem 27A, 13 metara ispred zone raskrsnice sa Ulicom Konstantina Kavafija
  • "Borhesova" – u Ulici Justina Popovića, na poziciji ED stuba koji se nalazi ispred Male pijace, preko puta objekta sa kućnim brojem 8

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA