Ispiranje vodovodne mreže u Zemunu: Do 26. novembra moguć umanjen pritisak, zamućenje i nestanak vode

Planirani radovi na ispiranju vodovodne mreže obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude provereno dobrog kvaliteta

  • 0
Pijaća Voda česma Foto: Shutterstock

Zbog planiranih radova na ispiranju vodovodne mreže u Zemunu od danas do subote, doći će do povremenog prekida u snabdevanju i umanjenog pritiska vode u vremenu od 22 do 6 časova.

  • Danas i sutra – u delu rejona oivičenom ulicama Džona Kenedija, Kej oslobođenja, Novogradskom i Zlatiborskom, kao i u delu rejona oivičenom ulicama Novogradskom, Pregrevica, Cara Dušana, Banatskom, Ugrinovačkom, Rada Končara i Prvomajskom.
  • 23. i 24. novembra – u delu rejona oivičenom ulicama Zelengorskom, Zlatiborskom, Prvomajskom, Rada Končara, Ugrinovačkom, Vojni put, Kupreškom i Atanasija Pulje.
  • 24. i 25. novembra – u naseljima Nova Galenika i Zemun Polje.
  • 25. i 26. novembra – u naseljima Batajnica i Busije.

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode, pa je potrebno pripremiti neophodne zalihe vode za piće i osnovne potrebe.

Ekipe "Beogradskog vodovoda i kanalizacije" će se truditi da radove obave u što kraćem roku. Planirani radovi na ispiranju vodovodne mreže obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude provereno dobrog kvaliteta.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru "Beogradskog vodovoda i kanalizacije" telefonom 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb-adresi www.bvk.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA