≫ 

Beograđanka zauzela invalidsko parking mesto, a čovek u kolicima nije pozvao pauka: Sačekala ju je samo poruka

U ovom slučaju, a to je veoma retko, stiglo je i izvinjenje

  • 3

"Stojite na invalidskom mestu! Veliki problem ste napravili 'čoveku u kolicima'. Nije Vam pozvao pauka! Ali dobro razmislite šta radite. Sramota".

Ova rukom ispisana poruka na automobilu parkiranom nasred obeleženog parking mesta za osobe s invaliditetom u Ulici Ratka Mitrovića pogodila je pravo u metu, a objavljena je na IG stranici Serbia Live Beograd Rezerva.

To parking mesto nije slučajno rezervisano - nikad se ne zna kada će nekome da zatreba. Osobe sa invaliditetom žive među nama i parkinzi za njih nisu samo puka formalnost, već nasušna potreba.

Međutim, u ovom slučaju, a to je veoma retko, stiglo je i izvinjenje. Preko iste stranice Instagrama javila se ženska osoba koja se anonimno izvinila.

"Ja sam bila parkirana ovde i želim da se izvinim. Nisam dugo vozila i od skora sam počela ponovo i parkiranje mi je jako stresno, a nisam videla da je mesto rezervisano za invalida", stoji u objavi.

Video: Čovek napravio haos bahatim parkiranjem u Beogradu: Četiri busa i jedan kamion čekaju da se pomeri

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gradjanin

    23. novembar 2022 | 21:38

    Zašto vozi kad ne vidi ubiće nekoga

  • Cvele

    24. novembar 2022 | 21:54

    Zašto se skriva broj tsblice nepropisno parkiranog automobila.

  • Ludilo mozga

    25. novembar 2022 | 23:11

    U Beogradu vozi ko kako hoce,staje gde hoce,a parkira se gde god stigne,na šine,na travu,na sred ulice.Skrece se u ulice sa suprotnim pravcem,na sred ulice se okrece auto iz jednog smera u drugi.O prolazu kroz "crveno" u vreme popodnevnog kolapsa da i ne pisem,kad na "žuto" prodje deset kola,a na crveno isto toliko i onda zakrce raskrsnicu i jedni i drugi.Sedis nemocno u kolima i cekas do iznemoglosti.Voznja po Bgd-u je postala sado-mazo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA