Večernja "šetnja" jednog vepra po Beogradu: 150 kilograma žive vage prepada ljude, postao prava atrakcija

Divlje svinje inače nisu retkost u Novom Beogradu. Najveća staništa divljih svinja u prestonici su na Velikom ratnom ostrvu i na levoj obali Dunava

  • 1
Divlja svinja Foto: Pixabay.com/Ilustracija

Nesvakidašnja scena u prestonici, zaprepastila je građane. Ogromna divlja svinja snimljena je u Bloku 28 u Novom Beogradu, kako nevino skakuće po travi.

Divlja svinja je šetala pored ograde jednog gradilišta i iznenada je pred šokiranim vozačem neverovatnom brzinom izletela na ulicu.

- Uh - uspeo je samo da prozbori šokirani vozač kad je divlja svinja iskočila ispred njegovog automobila.

@usrana_motka Za necenzurisani sadržaj zapratite Telegram kanal t.me/usrana_motka link u opisu profila. Zapratite i drugi profil @Usrana Motka X ♬ Beograde - Djordje Marjanovic

Snimak je navodno nastao preko puta Fakulteta dramskih umetnosti.

Krdo divljih svinja, podsetimo, prepalo je nedavno građane koje su šetali zemunskim kejom u blizini TC "Ušće". Krdo divljih svinja trčkaralo je na stazi koja vodi ka hotelu "Jugoslavija".

Divlje svinje inače nisu retkost u Novom Beogradu. Najveća staništa divljih svinja u prestonici su na Velikom ratnom ostrvu i na levoj obali Dunava.

Novobeograđane je takođe nedavno šokirao snimak divljih svinja kako izlaze iz reke kod splavova iza hotela "Jugoslavija".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA