Nikla deponija u centru Beograda: Odmah pored Bulevara, između zgrada leglo zaraze i pacova

Ljudima je ugroženo zdravlje

  • 2

Divlje deponije su sumorna realnost koja predstavlja ozbiljnu pretnju za životnu sredinu u Srbiji. Niču u svim delovima zemlje, obično na prostranim mestima, u blizini naseljenih mesta. Međutim, velika je opasnost kada se takva deponija pojavi u samom centru Beograda!

Takav prizor je snimljen u samoj blizini Bulevara Kralja Aleksandra, a na kome se vidi prava divlja deponija i to takva da u njoj neko i obitava. Prolaz između naslaga smeća čistio je metlom.

Na snimku koji je nastao sa balkona obližnjih zgrada, vidi se da je čitav trotoar odmah pored kuća, zatrpan deponijom kartona, stolica, limova, odeće, dušeka, te ostalog smeća.

Ovo nataloženo smeće može da stvori veliki problem stanovnicima i može da postane leglo zaraze i pacova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa

    28. novembar 2022 | 14:58

    Dobro, znase ko pravi deponije, al zato imaju od drzave, besplatnu struju, i urnebesna socijalu. Bravo!!!

  • Ms

    28. novembar 2022 | 19:02

    Ms katastrofa sve njiih treba terati da rade da vide kako je a ne samo da cekaju socijalu i deciji to sto prime sve od toga kupuju motore,trokolice,freze i obavezno i za alkohol....🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬ms naviklu sa da zive od danas do sutra i kukaju kako nemaju od cega da zive mislim se u sebi idi radi pa zaradi i tako ces imati🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA