Radovi na Bulevaru vojvode Putnika: Izmene na 5 linija gradskog prevoza

Radovi će trajati do 5. decembra u 3.30 časova

  • 0
Trolejbus Foto: Mateja Beljan

Deo Bulevara vojvode Putnika delimično se zatvara danas u 22 sata, zbog redovnog održavanja. To će dovesti i do izmena u radu linija gradskog prevoza.

Radovi se izvode na delu od nadvožnjaka iznad auto-puta (Bulevar Franša d'Eperea) do zone raskrsnice sa Bulevarom kneza Aleksandra Karađorđevića u smeru ka Topčiderskoj zvezdi, kao i pristupnim saobraćajnicama iz pravca Bulevara vojvode Mišića, Savske i auto-puta (Bulevar Franša d'Eperea) ka Topčiderskoj zvezdi.

Radovi će trajati do 5. decembra u 3.30 časova.

Tokom izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena kolovozna traka Bulevara vojvode Putnika, kao i pristupne rampe iz smera Sajma, Savske i auto-puta u smeru ka Topčiderskoj zvezdi, pri čemu će se kolovozna traka za smer ka gradu koristiti za dvosmerno odvijanje saobraćaja.

Vozila javnog prevoza saobraćaće na sledeći način:

Ukidaju se trolejbuske linije 40 i 41 i uspostavlja se privremena autobuska linija 41A (Studentski trg – Banjica 2), koja će saobraćati trasom trolejbuske linije 41.

Linija 36 će u smeru ka Železničkoj stanici Beograd centar i Stadionu FK "Partizan" saobraćati ulicama: Nemanjinom, Kneza Miloša, Bulevarom vojvode Putnika i dalje redovnom trasom.

Linija 38L će u smeru ka Železničkoj stanici Beograd centar saobraćati Bulevarom Franša d'Eperea, Savskom, Savskim trgom, Nemanjinom, Kneza Miloša, Bulevarom vojvode Putnika i dalje redovnom trasom.

Linija 74 će u smeru ka Mirijevu saobraćati Bulevarom Franša d'Eperea, promena smera kretanja u zoni petlje kod Hitne pomoći, Bulevarom Franša d'Eperea, Kneza Miloša i dalje redovnom trasom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA