≫ 

"Viđamo je tu kako sedi na trotoaru, puši i plače": Snimak žene koja prosi nasred ulice podigao sve na noge

Naime, ona sedi između dve saobraćajne trake, dok pored nje prolaze autobusi, kamioni, kao i brojni automobili

  • 9

Poražavajući prizor stiže sa jedne od najprometnijih ulica u Beogradu. Ova scena užasnula je i prolaznike, ali i korisnike društvenih mreža.

Na Instagram stranici Moj Beograd rezerva objavljen je snimak žene koja sklupčano sedi između traka prometne saobraćajnice - Ulice Antifašističke borbe koja se nalazi kod železničke stanice Novi Beograd.

Naime, ona sedi između dve saobraćajne trake, dok pored nje prolaze autobusi, kamioni, kao i brojni automobili.

U opisu videa stoji da žena prosi na ovom mestu već neko vreme.

- Žena koja prosi već neko vreme. Dolazi u ovu ulicu, nažalost prošlog meseca je viđena kako je izlomljena od strane muža. Po priči onih koji je poznaju iz viđenja, dobija batine od njega svaki put ako nije isprosila dovoljno novca njemu za alkohol. Policija dođe uzmi izjavu i ode.

Istinitost ove tvrdnje nisu uspeli da provere.

Ne možemo ni da zamislimo kakva je zaista sudbina ove nesrećne žene, ali svakako smo sigurni da ovde nije svojom voljom i da ovo sigurno nije ono što ona želi.

"Ovoj ženi je potrebno mesto u sigurnoj kući i nega", glasi jedan komentar na ovu objavu. "Viđam je tu kako sedi na trotoaru puši cigaretu i plače. Čak se i ne trudi da ustane i da prosi, samo sedi...", glasio je još jedan komentar.

(Telegraf.rs/Espreso)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dixi

    3. decembar 2022 | 15:01

    Katastrofa sta god da je u pitanju ali jos veca ce biti da je neko pregazi pa jos lezi ni kriv ni duzan zato sto je ona sedela u prometnoj ulici .Tu policija pod hitno treba da reaguje .

  • Jadna

    3. decembar 2022 | 15:08

    Čeka sigurno da joj neko prekrati muke. Pomozimo. To sto pusi, neko ce reci ok kad ima za to ima i za hleb. Ne pusac sam ali sam iks puta cula od ljudi da puse kako ne bi uzimali bensendine. Obzirom da ne moze bez recepta, eto ga razlog. Sklonite sirotu zenu na sigurno

  • Ovo je velika provokacija

    3. decembar 2022 | 15:04

    Zasto ne prosli na trotoarima ili da se prijavi socijalnoj sluzbi imaju kuhinje za siromasne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA