≫ 

Poziv za sve ljude velikog srca: Akcija dobrovoljnog davanja krvi danas ispred Štark arene

Pozivaju se navijači i simpatizeri crno-belog tima da pokažu humanost i dobrovoljno daju krv

  • 2
Crveni krst, doniranje krvi, americka ambasada Foto: Nikola Anđić

Institut za transfuziju krvi Srbije i Košarkaški klub "Partizan" danas oragnizuju akciju "Crno-bela krv" od 12 do 18 časova na platou ispred severne tribine Štark arene.

- Pozivamo navijače i simpatizere crno-belog tima da pokažu humanost i dobrovoljno daju krv. Krv se danas može dati od 12 do 18 časova u jednom od dva transfuziološka autobusa koji će biti na platou ispred severne tribine Štark arene - rekla je za Tanjug Ivana Rodić, ispred Instituta za transfuziju krvi.

Ona je naglasila da je za sve koji se danas odazovu dobrovoljnoj akciji i daju krv, KK "Partizan" je pripremio ulaznicu za večerašnji meč "Partizan Mocart Bet" – "Anadolu Efes" kao znak zahvalnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    16. decembar 2022 | 10:11

    Davalac sam vec dosta godina, ali sve više razmisljam da odustanem.... Iz razloga prodaje krvi privatnim klinikama. Mi vama krv iz srca da se pomogne ljudima, a transfuzija prodaje i zaradjuje pare.... I onda ode neki vas poznanik na neku operaciju u privatnu bolnicu, kliniku... I oni mu naplate jedinice krvi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA