Uskoro počinje "ICE & TAŠ" - Zimski festival na Tašmajdanu

U susret praznicima i zimskom raspustu, Sportski centar Tašmajdan u saradnji sa JKP "Beogradske pijace" organizuje zimski festival "ICE & TAŠ" u periodu od 23. decembra do 31. januara

  • 0
ICE & TAŠ Foto: Promo

Stanovnicima Beograda biće na raspolaganju klizalište na otvorenom svakog dana do kraja januara. Pažnju i prostor organizator festivala posvetio je i najmlađim sugrađanima koje očekuju školica hokeja, umetničko klizanje, spektakl na ledu i besplatne radionice starih zanata. Novogodišnju čaroliju upotpuniće tematske pozorišne predstave, uz najomiljenijeg deku sa Severnog pola - Deda Mraza i paketiće.

Sportski centar Tašmajdan gde će školarci uz đačku knjižicu moći besplatno da se klizaju, biće mesto sporta ali i razonode, dobre atmosfere, druženja uz mogućnost da roditelji i najmlađi posetioci iskažu i kreativnost kroz maske na novogodišnjem maskenbalu.

Za sugrađane koji žele da obraduje sebe i najmilije, JKP "Beogradske pijace" organizovaće novogodišnji market na Tašu. Bogata ponuda namirnica za novogodišnju trpezu, prigodni pokloni i novogodišnje dekoracije krasiće tezge učesnika ovog marketa. Mnogobrojni izlagači poljoprivredni proizvođači, zanatlije, dizajneri i umetnici izložiće najtraženije zimske đakonije. Na novogodišnjim tezgama naći će se i raznovrstan izbor ukrasa.

Jedno do omiljenih mesta Beograđana, Tašmajdan, biće tokom novogodišnjih praznika posebno ispunjen pozitivnom energijom, muzikom i dobrom atmosferom. Čekamo vas na Tašu!

ICE & TAŠ Foto: Promo
ICE & TAŠ Foto: Promo

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA