Tradicionalni poklon koncert: "Beti Đorđević i prijatelji" u Božidarcu

Na koncertu će nastupiti i hor Kralj Petar Prvi

  • 0

Ustanova kulture "Božidarac" poziva sve ljubitelje muzike sedamdesetih na tradicionalni koncert "Beti Đorđević i prijatelji" u četvrtak, 22. decembra u 20 časova.

Na koncertu će nastupiti i hor Kralj Petar Prvi pod vođstvom umetničkog rukovodioca, dirigenta i kompozitora Đorđa Perovića, a ulaz je i ove godine slobodan.

Direktor "Božidarca" Vladimir Kljajić podseća da Beti Đorđević sa svojim fantastičnim glasom čini da se slušaoci osećaju dirnuto i posebno emotivno.

"Ova godina je trebalo da bude godina oporovaka nakon kovida, ali, nažalost svet su zadesili novi izazovi - rat, energetska kriza, inflacija i priča o teškoj godini koja je tek pred nama. Mi, kao ustanova, želimo da pružimo sugrađanima i sugrađankama da na momenat osete prazničnu atmosferu, ali i da verujemo da će sledeća godina biti bolja za sve nas. Osećaj intimnosti koji ova sjajna džez i soul pevačica ume da stvori na nastupima biće savršena prilika da zatvorimo programsku godinu i da se zahvalimo publici Božidarca", rekao je Kljajić.

Tokom svoje bogate karijere Beti Đorđević će ostati prepoznatljiva po šlagerima i vanvremenskom hitu "Počnimo ljubav ispočetka", koji očekuje i publiku u "Božidarcu" u četvrtak.

Pored posebnog repetoara za ovu muzičku retrospektivu, izvešće i neke zaboravljene domaće i strane hitove koji će pokrenuti publiku i spremiti ih za prazičnu groznicu koja kreće da se širi Beogradom, poručuju iz Božidarca.

Video: LOVE&LIVE: Beti Đorđević - Mini koncert Samo ljubav (Uživo) (NOVO) (2021)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA