Za 30 mesta stigle 83 ponude: Okončan oglas za zakup lokacija vodnog zemljišta na levoj obali Save

Oglas za prikupljanje pismenih ponuda za zakup lokacija vodnog zemljišta na levoj obali Save bio je raspisan 25. novembra

  • 2
Savski kej Foto: Beoinfo

Ponude za zakup vodnog zemljišta u javnoj svojini na teritoriji grada Beograda - Savski kej, otvorene su danas u zgradi Gradske uprave Grada Beograda u prisustvu medija.

Oglas za prikupljanje pismenih ponuda za zakup lokacija vodnog zemljišta na levoj obali Save bio je raspisan 25. novembra, a okončan je danas.

Komisija za sprovođenje postupka davanja u zakup vodnog zemljišta konstatovala je da su blagovremeno pristigle 83 zatvorene koverte s ponudama.

Ponude su otvorene po redosledu pristizanja u pisarnicu Gradske uprave.

Kako je ranije najavio gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić, planirano je da se splavovi nađu na 30 lokacija.

"Od 100 splavova koji danas postoje doći ćemo do 30. To će biti lokacije gde će jasno biti definisani gabariti splavova. Kada se bude raspisao konkurs, ko god želi moći će da dođe i da licitira za zainteresovanu lokaciju. Nakon toga će se krenuti u obaveštavanje vlasnika splavova koji su sada postavljeni da imaju određeni rok do kada moraju da uklone svoj splav, a u suprotnom će biti uklonjen od strane Gradske uprave", rekao je pre oko mesec i po dana prvi čovek prestonice.

Video: Šapić: Licitacijom za splavove do uređenog Savskog keja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA