Nestala Miljka iz Ripnja, policajac je legitimisao, nije znao da je nestala: "Uplašeni smo"

Sin prenosi da ju je duboko pogodila smrt muža

  • 0
Milja Miljka Bujošević nestala Foto: Društvene mreže

Miljka Bujošević iz Ripnja nestala je u utorak. Kako njen sin Predrag kaže, čuli su se 20. decembra poslednji put posle podne i otada joj se gubi svaki trag. Nestala žena poslednji put je viđena na Novom Beogradu.

- Kada mi se nekoliko puta nije javila na telefon, otišao sam do njene kuće u Ripnju i nisam je zatekao tamo. Vrata su bila otvorena i shvatio sam da je izašla, nije obijena kuća. Pokušavali smo da je dobijemo, ali telefon joj je ostao kod kuće - počinje priču za "Blic" Miljkin sin.

Prema Predragovim rečima, Miljka je posle smrti supruga, a njegovog oca, psihički bila loše, a kako je imala blaži oblik demencije, tragedija je na nju uticala dodatno.

- Igrom slučaja, legitimisao ju je prilikom rutinske kontrole jedan policajac na Novom Beogradu, rekao mi je da mu je dala dokumenta i da je bila raspoložena, komunikativna. Međutim, tada nije bila raspisana zvanična potraga za njom i policajac je nije imao u bazi, kao nestalu osobu. Da je znao, zadržao bi je - navodi očajan i uplašen Predrag i dodaje:

- Dala mu je i broj telefona, verovatno misleći da je to nekog od nas, porodice. Uplašeni smo. Ulazimo u drugu noć potrage, što je za mene kao njeno dete veoma teško.

Milja Miljka Bujošević nestala Foto: Društvene mreže

Ukoliko vidite Miljku ili imate bilo kakvu informaciju o njenom nestanku, javite se policiji ili pozovite broj 0641602802.

Video: Za nestala lica sadi se drveće: Danas se obeležava Dan ljudskih prava

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA