≫ 

Katastrofa na Voždovcu: Srušila se kuća u kojoj žive dve devojke, srećom izbegnuta tragedija

Pored kuće je gradilište na kom se zemlja obrušila i povukla sve sa sobom

  • 21

U Ulici vojvode Stepe 337 na Voždovcu urušila se porodična kuća. Pored kuće je gradilište na kom se zemlja obrušila i povukla sve sa sobom. U kući su živele dve devojke, ali one, srećom, u trenutku rušenja nisu bile u kući. Izašle su desetak minuta ranije.

Rušenje se desilo danas oko 18 sati.

Devojke su bile potresene i uznemirene ovim što se desilo, pa nisu bile u stanju da daju izjave za medije.

Kako je rekao komšija za Telegraf.rs, videli su da će doći do rušenja objekta, pa su upozorili devojke.

"Ceo dan su mašine radile na gradilištu, kopali su, primetili su da se to ruši, tu su se i nacrtali i gledali kako se ruši. Dolazili su sa gradilišta da vide šta se desilo, da se nađu tu, da se devojke zbrinu. Pretpostavljam da je neko od nadležnih", rekao nam je komšija.

Prema njegovim rečima, jedan objekat se već srušio u avgustu i deo njihovog objekta je krenuo da se ruši, ali je to sanirano tada. U tom trenutku rušenje je stalo, kaže komšija.

"I onda se dogodilo danas. To je to", dodaje.

Prema njegovim rečima, gradnja je počela početkom godine, a gradi se stambeno-poslovni objekat.

Kako smo saznali na licu mesta, dve oštećene stanarke će prespavati kod komšija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    24. decembar 2022 | 07:25

    Zivim u kraju u kome haraju "investitori". Ovo im je jedan od nacina da otmu sledeci plac za gradnju od onih koji ne zele da im prodaju svoje kuce, i nisu pristali na prethodne ucene, a na to neko obrarti paznju tek kada se ljudi pobune u medijima, inace sve prodje nezapazeno. Neka su te kuce "starudije" kako ovde neko rece, ali vlasnicima su drage, a mnogi su ulozili veliki novac u njihovo renoviranje.

  • Srpkinja

    24. decembar 2022 | 06:57

    Vi sto ovako pisete nemate ni malo mozga, kuca je kuca i sagradjena, a vi dzabolebarosi sto ste dobili dtanove za paklo cigara, a ko je daje pravio ovu kucu bio je vredan da napravi, a vi sada lupetate ko Maksim po trnju, sram vas bilo

  • 65

    24. decembar 2022 | 06:28

    Kod nas može da gradi šta hoće i gde hoće,naravno da je podoban stranački....a posledice, odgovornost.Takvi odmah dobiju sve dozvole.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA