Pogledajte spot koji najvaljuje spektakularni gradski doček Nove godine

Na Dočeku Nove godine ispred Skupštine nastupaće didžej Majk Rajd Zera, Gazda Paja, Nući i Vojaž

  • 0

Sve je spremno za tradicionalni doček Nove godine na otvorenom u Beogradu, ispred Doma Narodne skupštine, gde će nastupiti mlađi izvođači.

Povodom ovog događaja objavljen je i promotivni video.

Doček se organizuje u okviru manifestacije "Beogradska zima", a koji je još 15. decembra otvorio Dečiji karneval, koji će proći kroz sve gradske opštine, postavljena su i klizališta u parku Ušće, na stadionu "Tašmajdan" i na Adi Ciganliji.

Koncert "Sećanje na Ekatarinu Veliku" biće organizovan 30. decembra ispred Doma omladine Beograda, u organizaciji "Beogradskog duha" i Fondacije "Milan Mladenović", a istog dana kod Muzeja savremene umetnosti su Vlatko Stefanovski, Kerber, Nikola Pejaković Kolja i Kanda, kodža i Nebojša.

Na Dočeku Nove godine ispred Skupštine nastupaće od 20.00 didžej Majk Rajd, od 21.00 je Zera, u 21.45 nastupa Gazda Paja, a u 22.30 Nući i Vojaž.

U ponoć sledi vatromet i nastup Teodore Džeferović.

Osnivač i vlansik Skaj korporejšna Milenko Škarić je rekao ranije da su sa gradonačelnikom Beograda Aleksandrom Šapićem i Nikodijevićem pri organizovanju dočeka "prepoznali nove trendove i muziku koja se nametnula".

"Srećni smo da se grad obratio mladima, prativši trendove, i mislim da smo organizovali izvođače koji to opravdavaju", kazao je Škarić.

Prema njegovim rečima, doček će tehnički prevazići dosadašnje, može se očekivati "nešto nesvakidašnje, veliko i moderno", a Skajeva manifestacija "Mjuzik vik" je nagovestila "koliko će biti ozbiljno urađen koncert ispred skupštine".

Muzičar Igor Panić poznatiji kao Nući je rekao nakon što je događaj najavljen, da je za sve njih nastup na dočeku ispred skupštine "jedna od kruna karijere, jer bi svaki izvođač bi voleo da bude u toj poziciji"

"Svesni smo tereta koji nosi ovaj događaj i potrudićemo se da damo svoj maksimum", dodao je Nući.

Srpsko-austrijska trperka Marina Pezerović Zera je istakla da je "lepo što ove godine nastupaju mlađi", dok je nekadašnja učesnica takmičenja "Zvezde granda" Teodora Džehverović rekla da je činjenica da su izabrani izvođači među najpopularnijima i zahvalila se Skupštini grada što je to prepoznala.

"Hvala na šansi da pokažemo da na mladima svet ostaje", dodao je Vojaž.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA