Zbog dočeka Nove godine u Beogradu izmene u saobraćaju: Evo kako će funkcionisati sve pred "najluđu noć"

Hercegovačka ulica će poslednjeg dana decembra biti zatvorena za saobraćaj od 17 sati i to u delu od Železničke ulice do Buda Bar-a, dok se parking kod Savanove zatvara već od sedam ujutru

  • 0
Beograd na vodi Foto: Nikola Anđić

Kako se i ove godine u Beogradu na vodi organizuje doček Nove godine na otvorenom, saobraćaj u tom delu grada u subotu, 31. decembra, funkcionisaće po izmenjenom režimu.

Hercegovačka ulica će poslednjeg dana decembra biti zatvorena za saobraćaj od 17 sati i to u delu od Železničke ulice do Buda Bar-a, dok se parking kod Savanove zatvara već od sedam ujutru, navodi se u saopštenju i dodaje da će "Parking servis" uklanjati sva vozila koja se tog dana zateknu na tom prostoru, prenosi Tanjug.

Pešački deo Starog savskog mosta se zatvara 30. decembra u ponoć, dok će sutradan most biti u potpunosti zatvoren za saobraćaj.

Servisna staza Gazele se takođe zatvara 30. decembra u ponoć, navodi se i dodaje da će tokom "najluđe noći" oba mosta biti u potpunosti zatvorena za vreme trajanja pirotehničko - laserskog performansa od 23:58 do 00:06 sati.

Plovni put na Savi će takođe biti zatvoren 31. decembra od 23 časova.

Novogodišnji koncertni program na platou pored Starog savskog mosta počinje u 20 i 30 časova nastupom Marka Luisa nakon kojeg, sa početkom u 21 i 30 na binu izlazi Jelena Tomašević.

U 2023. godinu posetioci na Sava Promenadi ući će uz hitove Željka Joksimovića, čiji će nastup trajati od 23 do jedan sat iza ponoći.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA