≫ 

Lepa slika iz škole "Anton Skala": Mališani o kojima posebno treba da brinemo dobili su svoje paketiće

Direktorka škole Nataša Selić Stanković zahvalila je Skupštini grada i Kancelariji za mlade na paketićima za učenike ove škole, te poručila da su pokloni veliko iznenađenje za ovu decu i ukazuju na to da neko brine i misli o njima

  • 0
Anton Skala dodela paketića Foto: Beoinfo

Kancelarija za mlade Grada Beograda obezbedila je novogodišnje paketiće za učenike od prvog do četvrtog razreda Osnovne škole "Anton Skala", koja se bavi vaspitanjem i obrazovanjem dece sa smetnjama u razvoju.

Paketiće je u ime Kancelarije za mlade uručio zamenik direktora Nemanja Marković, koji je istakao da mu je veoma drago što je Kancelarija za mlade i ove godine uspela da obezbedi paketiće za najmlađe sugrađane.

- Svake godine uspemo da podelimo više stotina paketića našim najmlađim sugrađanima, a posebno deci sa posebnim potrebama i smetnjama u razvoju. Na taj način ovim mladim ljudima pokazujemo da jesu deo društva i da brinemo o njima, a kao Kancelarija za mlade borićemo se i u budućnosti da oni budu ravnopravni članovi naše zajednice - rekao je Marković.

Inače, Osnovna škola "Anton Skala" je prva škola na Balkanu koja je 1978. godine otvorila odeljenje za obrazovanje i vaspitanje dece sa autizmom i dugo je bila i jedina u Srbiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA