Kleptomanka iz zgrade u Rakovici krade sve što joj padne pod ruku: Šta će joj ukrasna božićna pšenica?

Ovo nije prva zabeležena krađa novogodišnjih ukrasa u Beogradu

  • 2

Šta će nekome novogodišnji ukras i to posle dočeka, šta će mu božićna pšenica koja stoji kao dekoracija u jednom ulazu? To zna samo jedna mlađa žena koja ih je pokrala.

"Upravnik sam u jednoj zgradi na opštini Rakovica, u ulici Bogdana Žerajića. Imamo problem sa krađom. Jedna žena već dva puta ulazi u zgradu i krade sve što vidi u hodniku. Prvi put sijalice sa jelke i ukras, drugi put novogodišnju dekoraciju i božićnu pšenicu. Svi strahujemo da će krenuti da ulazi i po stanovima i uzima šta joj je potrebno, jer se 'navadila' na našu zgradu", stoji u objavi na IG stranici Serbia Live Beograd.

Ovo nije prva zabeležena krađa novogodišnjih ukrasa u Beogradu. Neko je još pre Nove godine silom čupao i makazama sekao dekoraciju s jednog izloga na Vračaru, u Njegoševoj ulici.

Postavlja se pitanje koji je motiv, budući da sa pokidanim ili ukrasima koji su ukradeni iz nekog aranžmana ne može gotovo ništa da se učini.

Video: Čovek čupa i seče ukrase: Sramna krađa novogodišnje dekoracije u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA