Da li smo zaista sami? Naši reporteri zabasali u najmračniju ulicu centra grada, niz kičmu su "klizili" žmarci

Ako vas ikada put nanese u Ulicu generala Lešjanina, zamolite domaćina da vas sačeka, ipak, na uglu sa Džordža Vašingtona

  • 1

Jedna mala, uska i slepa ulica u srcu grada, ušuškana i izolovana od bučne i mnogo prometnije Džordža Vašingtona, prava je oaza mira i tišine. Sve dok ne padne mrak. Tada postaje horor.

U njoj postoje svega četiri bandere sa svetiljkama. Dve ne rade i to na samom kraju, gde su automobili poređani kao slagalice, a ulica najuža. Potpuni mrak. Teško da možete da potrefite i ulaz u zgradu, iznad glave vam samo svetlucaju prozori, ali ne oni veliki, u dnevnim sobama, već mala okna hodnika i kupatila.

Svaki korak je nesiguran - pitate se u šta ćete da udarite, šta ćete da zakačite, pregazite i, što je najvažnije, da li ste zaista sami?

Koliko je jezivo koračati ovom ulicom od početka do kraja, toliko je strašno i kada izlazite iz zgrade, otvorite vrata i "poljubite" mrak. Tek kada se oči priviknu videćete siluete automobila i izmaglicu, ali ne i beton.

Ako vas ikada put nanese u Ulicu generala Lešjanina, zamolite domaćina da vas sačeka, ipak, na uglu sa Džordža Vašingtona.

Video: Magla se spustila na Pupinov most, a nema osvetljenja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Isaković

    12. januar 2023 | 07:10

    Живим у селу у коме људи гину , понављам гину ,на саобраћајницама годинама јер нема никаквог осветлења. А ви говорите о страшном мраку усред Београда.'???'. Покрените акцију, осветлимо Србију , Улична осветлења у свакој општини. У сваком селу јер и ми смо на селу људи и грађани ове земље

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA