Kad "zagrmi" 50 cent na harmonici nasred ulice u Beogradu: Poznati ulični svirač oduševio prolaznike

Momak na ulici fantastično svirao harmoniku

  • 1

Verovatno najpoznatiji ulični svirač u Beogradu, Igor Kostić, ponovo je oduševio sve koji su se zatekli u Knez Mihailovoj ulici.

Majstor na harmonici, koji već godinama uveseljava prolaznike svojim obradama svetskih hitova i najboljih klasika, ovog puta je pokazao kako izgleda kada se na harmonici obradi jedan hip-hop hit.

Kostić je u svom "fazonu" obradio jedan od najvećih hitova čuvenog repera 50 Cent-a "Candy shop" i privukao pažnju svih koji su se našli u blizini ili u prolazu.

Igor Kostić iz beogradskog naselja Zvezdara svira harmoniku od svoje pete godine. Napravio je, doduše, desetogodišnju pauzu, tokom koje je u Beču podučavao druge tajnama harmonike, ali i violine i klavira. Veštine je učio na privatnim časovima kod profesora Dragana Vasovića.

Ono zbog čega su ga ljudi upamtili je što na harmonici, reklo bi se "narodskom instrumentu", ume da "oplete", svira svetske hitove kao što su "Despasito" - Luisa Fonsija, "Ain't your mama" - Dženifer Lopez, "Havana" - Kamile Kabelo, Majkla Džeksona...

Kako je to zvuči "Candy shop" na harmonici možete pogledati u videu na početku teksta.

Video: Bilie Jean Majkl Džeksona na harmonici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA