Vandali devastirali park na Miljakovcu, od klupa ostale samo počupane daske: "Vojni rok za ove besne gliste"

Građani su zatečeni prizorom

  • 3

U Borskoj ulici u poznatom Parku srpsko-japanskog prijateljstva na Miljakovcu, vandali su devastirali klupe.

Na fotografijama koje su objavljene na Instagram stranici Serbia Live Beograd rezerva vide se dve klupe koje su praktično uništene u ovom parku.

Sa jedne klupe je počupan naslon i daska je bačena nasred parka, dok su sa druge klupe izvađene sve daske tako da na njoj ne može da se sedne.

Građani su besni i zatečeni ovim prizorom iz parka i mahom su pisali negativne komentare, a jedan korisnik je ispričao i jedno svoje negativno iskustvo:

- To je taj višak energije. U subotu veče u Mirijevu su "klinci" gađali grudvama automobile. Jednom grudvom su mi pogodili u šoferfku, a jednom u vozačevo staklo. U autu sam bio sa suprugom i dva mala deteta. Kad sam stigao kući, policajci koji su bili na raskrsnici preko puta zgrade, kad sam im rekao šta mi se desilo su mi odgovorili: "Proćićemo kasnije, šta da ti kažemo, večeras nas zovu iz celog Mirijeva." Roditelji vaspitavajte malo decu. Ja sam samo izašao iz auta i uputio im par psovki, ali naleteće na nekog kome i nije baš bio dan pa će posle biti nasilnik pretukao decu - napisao je on.

- Ovaj park je ceo ruiniran, nemaju tri cela rekvizita za decu sve je polomljeno, opština navodno planira da ga celog renovira ove godine ali i to ćemo videti - napisala je jedna korisnica.

Bilo je i jednog smešnog komentara:

- Da se vrati obavezan vojni rok za ove besne gliste - piše u komentaru.

Inače, ovo je park srpsko - japanskog prijateljstva koji je preuređen pre nekoliko godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Snezana Devetakovic

    25. januar 2023 | 14:54

    BRAVO.... DA SE VRATI VOJNI ROK OD 15 MESECI. NISTA DRUGO NE POMAZE.

  • Vapaj

    25. januar 2023 | 08:32

    Nema para,beda,i ovo je posledica svega. Nema drzave- nema vaspitanja. I taj roditelj je sastavni deo drzave. Vrlo jednostavno. Nema sistema,zakoni ko da si ga pocesao po glavi. I to je to. Moze samo biti gore realno Voleo bi da nisam u pravu

  • Hana

    26. januar 2023 | 16:40

    Šta ste zapeli sa tom "vojskom" .... vojska pa vojska.. Neće niko odralso magare naučiti reda i disciplini. Ovo sve potiče iz kuće, kućni odgoj i vaspitanje!!! Roditelji su krivi .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA