≫ 

Isključeno grejanje u centru Beograda: Kvar na toplovodu u Savskoj, evo kad će ponovo biti topli

Očekuje se da će redovno snabdevanje ovih potrošača biti nastavljeno sutra ujutro

  • 0
Toplana Novi Beograd grejanje Foto: Mateja Beljan

Potrošačima koji se toplotnom energijom snabdevaju iz magistralnog toplovoda M6, koji pripada grejnom području toplane "Novi Beograd", danas u 9 časova biće prekinuta isporuka grejanja, saopšteno je iz JKP "Beogradske elektrane".

Zbog otklanjanja kvara na toplovodu u Savskoj ulici broj 37, bez snabdevanja toplotnom energijom biće korisnici u zoni: Savske ulice, Durmitorske, Višegradske, Vojvode Milenka, Risanske, Birčaninove, Sarajevske, Kneza Miloša, Balkanske, Nemanjine, Miloša Pocerca, Deligradske, Kralja Milutina, Njegoševe, Resavske, Stjepana Filipovića, Fabrisove, Zvečanske, Oblakovske, Dobropoljske, u delu Vračara u zoni Hrama Svetog Save i Neimara (deo bliže Bulevaru oslobođenja do Bokeljske i Šumatovačke ulice), kao i delu Senjaka (deo Ulice Koste Glavinića i deo Bulevara vojvode Mišića).

Iz ovog preduzeća podsećaju, trasa magistralnog toplovoda M6 prostire se od toplane "Novi Beograd" preko mosta Gazela i toplotnom energijom snabdeva objekte na desnoj strani reke Save, od Beogradskog sajma do Nemanjine ulice i sve do Hrama Svetog Save i Južnog bulevara. Kako bi kvar bio otklonjen, potrebni su su građevinski, mašinski radovi i pripremni radovi, koji obuhvataju pražnjenje i punjenje toplovoda vodom.

Očekuje se da će redovno snabdevanje ovih potrošača biti nastavljeno 31. januara u jutarnjim časovima, navodi se u saopštenju.

Video: Beč gradi prvu geotermalnu toplanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA