≫ 

Ovo još nije viđeno u Beogradu: Parkirao kola na pola ulice, ljudi nisu mogli da prođu

Građani nisu mogli ni da izađu iz ulice

  • 25
Bahato parkiranje na Voždovcu Foto: Telegraf.rs

Stanovnici beogradskog naselja Voždovac uznemireni su najnovijim primerom bahatog parkiranja usled kog je automobilima onemogućen prolaz kroz ulicu.

Naime, kako se vidi i na fotografijama, vozač automobila marke "audi" parkirao se ispred jedne od zgrada tako da ceo prednji deo vozila izlazi na ulicu, a ostali vozači nisu mogli da prođu.

Kako saznajemo, incident se dogodio sinoć, a nije poznato ni kako su vlasnici ostalih automobila uspeli da izađu iz svojih parking mesta.

Video: Beograđanin milimetarski uparkirao auto, nikome nije jasno kako: Kako je ovo moguće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna G

    4. februar 2023 | 13:14

    Po cemu bahato parkiranje,obelezeno patking mesto ,e sada sto su naucnici iscrtali za ficu ili smarta to je drugo ,a nema znak za ogranicenje u duzini auta. Covek lepo propisno parkirao verovatno uredno i platio parking

  • Gde mozak

    4. februar 2023 | 13:13

    Sta je problem sa vozacem? Covek parkirao na oznaceno mesto za parking. To sto sektetarijat za legalizaciju, izdavanje dozvola za gradnju, urbanisticki plan i sve ostalo, dozvoli da se prave zgrade koje izlaze na ulicu. Jel gospodin treba Smart da vozi kako bi opravdao one koji se bogate na ovaj nacin (gradski sluzbenici)

  • Daki

    4. februar 2023 | 13:05

    nije on kriv,prvo je kriva drzava sto je dozvolila investitoru da napravi zgradu sa parkingom duzine tri metra auto dugacak pet metara,pa su krivi i vozaci koji stoje preko puta tok parking mesta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA