≫ 

Iznajmili stan na dan na Novom Beogradu, pa uznemiravali stanare: Momci uništavali i lupali, devojke snimale

Meštani zgrade su, s punim pravom, veoma uznemireni, a situacija je naišla i na neodobravanje korisnika društvenih mreža

  • 23
vandalizam, novi beograd Printskrin: Instagram/serbialive_beograd

Stanovnike zgrade na Bulevaru Mihajla Pupina na Novom Beogradu tokom noći između subote i nedelje uznemiravala jegrupa mladića i devojaka koji su u toj zgradi iznajmili stan na dan, a potom i vandalizovali zgradu.

Naime, oni su oko dva sata posle ponoći skoro 10 minuta zvonili svim stanarima u ulazu. Kad su ušli u zgradu, momci su razvaljivali poštanske sandučiće, dok su devojke stajale i snimale ih. Nakon toga su pobegli iz ulaza, ali su, kako su stanari naveli šutirali u vrata pojedinih stanova.

Meštani zgrade su, s punim pravom, veoma uznemireni, a situacija je naišla i na neodobravanje korisnika društvenih mreža.

"Otići kod njihovih roditelja i lupati celu noć i prevaspitati roditelje, pošto oni nisi znali svoju decu. Ubrzani kurs je uvek delotvoran. Ostećeni stanari, udružite se i dejstvujte", jedan je od komentara na Instagramu.

"Njih 10 na poštansko sanduče", "Njima je ovo zanimljivo, kao da hoće nekom da se dokažu", "Mama i tata lepo vaspitali, sve je iz kuće izašlo", samo su još neki od komentara na mrežama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA