Vreme čitanja: oko 1 min.

JKP "Beogradske pijace" na 44. Međunarodnom sajmu turizma

Vreme čitanja: oko 1 min.

JKP "Beogradske pijace" se i ove godine odazvalo pozivu Turističke organizacije Beograda da učestvuje na 44. Međunarodnom sajmu turizma, koji se održava od 23. do 26. februara u Beogradu, pod sloganom "Kad je odmor nije teško"

  • 0
Sajam turizma 2023 Foto: Promo

Pored bogate i raznovrsne ponude proizvoda, beogradske pijace poseduju i značajan turistički potencijal, zbog čega su ucrtane u turističku mapu Beograda. Spadaju u mesta koja posećuje sve veći broj stranih turista. Posetiocima naše prestonice je obilazak pijaca jedinstvena prilika da osete pravi duh i nepresušnu energiju Beograda, uslužnost prodavaca i srdačnost njenih stanovnika.

Na sajmu turizma, u okviru štanda Beograda, JKP "Beogradske pijace" će predstaviti svoje manifestacije koje su osvojile srca velikog broja stanovnika Beograda, Srbije i mnogobrojnih turista. Posetioci sajma će biti u prilici da se upoznaju sa sadržajem brojnih manifestacija kao što su: Noć ukusa, Beogradski noćni market, Pijačni karavani, Dečiji karavani, Zabavište zanatište, Dani vina, Dani prirodne kozmetike, Vintidž fest i sl.

Ovaj događaj je od izuzetne važnosti jer okuplja poznate kompanije, turističke agencije, ugostitelje i veliki broj posetilaca svih generacija.

Beogradske pijace predstaviće se u Hali 4 Beogradskog sajma na izložbenom štandu Beograda.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA