≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Skupština grada usvojila odluku o Beogradskoj kartici

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je dodao da je zamišljeno da se kartica vadi jednom i da traje do dok se ne promeni starosna kategorija. Šapić je dodao da će Beograđani moći preko kartice da ostvare sve pogodnosti koje je grad obezbedio za njih i dodao da je cilj da se obezbede kvalitetne kartice

  • 2

Odbornici Skupštine grada usvojili su danas odluku o projektu Beogradska kartica, a gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić je rekao da je cilj gradskih vlasti da kartice zažive na kvalitetan način, onakav kakav Beograđani zaslužuju.

Šapić je u obraćanju odbornicima na sednici Skupštine Grada kazao da je cilj gradske vlasti da Beograđani karticama dobiju brojne benefite i dodao da je on iskustva sa karticama imao i kao predsednik Opštine Novi Beogard, kada je kako je kazao, više od četvrtine novobeogradskih porodica koristilo karticu.

"Ukoliko budemo uspeli da implementiramo ono što želimo, svaki Beograđanin će moći u svom novčaniku da ima pored popusta u najvećim trgovinskim lancima s kojima ćemo praviti ugovore, svoj profil gde će moći da nađu sve pogodnosti važne za određene grupe- penzionere, mlade i radno sposobno stanovništvo", rekao je Šapić.

On je dodao da je zamišljeno da se kartica vadi jednom i da traje do dok se ne promeni starosna kategorija. Šapić je dodao da će Beograđani moći preko kartice da ostvare sve pogodnosti koje je grad obezbedio za njih i dodao da je cilj da se obezbede kvalitetne kartice.

Beogradska kartica pružiće i mogućnost korišćenja besplatnih usluga i sadržaja u oblastima kulture, sporta, obrazovanja kao i drugim oblastima koje obezbeđuje grad Beograd.

Video: Dobre vesti za Beograđane i problem sa manjkom parking mesta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BASA

    21. februar 2023 | 20:51

    Sve cestitke za Beogradsku Karticu ! Bilo bi lepo da svi gradjani Srbije imaju iste KARTICE !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA