DESET GODINA: Jubilarni Dečiji sajam počinje 12. oktobra

Manifestacija će trajati do 14. oktobra u hali 3 Beoradskoj sajma. Program je besplatan, a učešće je najavilo više izlagača iz zemlje i inostranstva

  • 0

Jubilarni, deseti po redu Dečiji sajam održaće se od  12. do 14. oktobra u hali 3 Beogradskog sajma. Učešće je najavilo više izlagača iz zemlje i inostranstva, a program je besplatan.

Posetioci će moći da se upoznaju i sa časopisima i knjigama za decu i roditelje, radio i TV programima za najmlađe, vrtićima, školama stranih jezika, horovima, dramskim grupama, sportskim i rekreativnim programima. Veliko interesovanje prethodnih godina izazvali su besplatni edukativni programi i predavanja stručnjaka iz različitih oblasti u vezi sa za pravilnim rastom i razvojem dece.

Generalni sponzor sajma je "Campina Puddis", sponzori manifestacije "Frikom" i "Alkaloid", dok su Dečji sajam podržali Ministarstvo omladine i sporta, Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu, Skupština grada Beograda i Privredna komora Srbije.

Veliki broj izlagača iz Srbije i inostranstva predstaviće svoje proizvode i usluge namenjene kako najmlađima, tako i celoj porodici. Kao i svake godine, svi oni koji odluče da posete Dečiji sajam moći će od izlagača da dobiju sve informacije o njihovim brendovima, besplatne uzorke, kao i specijalne popuste, koji će biti samo na predstojećoj manifestaciji.

(M. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA