Vreme čitanja: oko 1 min.

Poplavljeno Žarkovo: Beogradsko naselje pod vodom nakon obilnih padavina

Vreme čitanja: oko 1 min.

Automobili se kreću usporeno

  • 1
Žarkovo Printskrin: Instagram/moj_beo_grad_/simiccg.5

Promena vremena zatekla je građane širom Srbije nakon niza prolećnih dana, a u većini zemlje juče i danas padao je sneg, dok su neke deonice u potpunosti zavejane i neprohodne.

U Beogradu su se danas smenjivali kiša i sneg, a sudeći po snimcima sa društvene mreže Instagram, građani javljaju da je u pojedinim naseljima došlo i do manjih poplava.

Tako je na ulazu u beogradsko naselje Žarkovo jedan od građana snimio potpuno poplavljen put.

Na kolovozu automobili se kreću usporeno.

Podsetimo, Srbiju je prvog dana vikenda zahvatilo naoblačenje sa kišom i pljuskovima, a obilnijih padavina bilo je na severu i na zapadu Srbije, pri čemu je palo od 20 do 40 milimetara kiše po kvadratnom metru.

U ponedeljak tokom dana sledi slabljenje padavina, ali će već tokom večeri i noći prvo jugozapadne, potom i centralne i severoistočne predele Srbije i Beograd zahvatiti novo jače prolazno naoblačenje sa susnežicom i snegom, dok se na jugu, jugoistoku i istoku Srbije očekuje kiša.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PECA

    27. februar 2023 | 07:44

    Ništa čudno. Dešava se to i u ostalim obodnim naseljima koja su nikla na njivama, oranicama i pašnjacima, pa postala deo Beograda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA