Vreme čitanja: oko 1 min.

Umesto poklona za 8.mart, beogradski đaci učiteljici dali nešto neočekivano: Naučila ih je pravim vrednostima

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Nikakve narukvice, vaučeri, vikendice na Avali i šta već na Viber grupama predlažu da se kupi učiteljici za osmi mart. Naša deca su se organizovala i umesto toga učiteljici poklonili nešto mnogo veće - objavila je jedna mama

  • 8
Zahvalnica NURDOR-a Foto: Privatna arhiva

Odeljenje četvrtog razreda iz OŠ "Banović Strahinja" iz Beograda za osmi mart svojoj učiteljici darovalo je poklon lepši od svih. Kao priznanje da je u njih utkala najčistiju emociju i naučila ih najbitnijoj lekciji u životu ona je dobila zahvalnicu NURDOR-a, udruženja kojem su njeni đaci uplatili novac umesto poklona.

- Nikakve narukvice, vaučeri, vikendice na Avali i šta već na Viber grupama predlažu da se kupi učiteljici za osmi mart. Naša deca su se organizovala i umesto toga učiteljici poklonili nešto mnogo veće! Sakupljeni novac uplatili su na račun NURDOR-a - napisala je Tatjana, majka deteta iz ovog razreda.

Zahvalnica NURDOR-a Foto: Privatna arhiva

Kako dodaje, kao priznanje da je decu naučila pravim vrednostima, ova učiteljica dobiće i potvrdu za najhumaniji gest njenih učenika.

Plemenitim činom, tako mali, a ipak svesni da je ovom udruženju potrebna podrška i podsetnik da nisu sami u svakodnevnim bitkama, ukazali su na prioritete.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA