≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nezgoda na Smederevskom putu u Kaluđerici: Automobil progutala rupa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Problemi na ovom delu Smederevskog puta nastaju od kako su postavljene cevi koje idu od spalionice u Vinči do Konjarnika

  • 0

Jutro se na Smederevskom putu, u Kaluđerici, dogodila se saobraćajna nezgoda kada je automobil upao u rupu na delu puta na kom su radovi, prenosi sajt Palanka danas.

Naimer, na Instagram stranici Serbia Live Beograd rezerva objavljen je snimak ove nezgode i vidi se da je automobil prednji delom upao skroz u rupu.

Jedan meštanin ovog dela Kaluđerice je ispričao za Žig info, problemi na ovom delu Smederevskog puta nastaju od kako su postavljene cevi koje idu od spalionice u Vinči do Konjarnika, i dodao da su meštani upoznati da u tom delu Kaluđerice postoje podzemne vode i da se plaši da će sve više biti ovakvih slučajeva.

Na društvenoj mreži Fejsbuk pojavio se i snimak jutrošnje nezgode. Prema objavljenom snimku, nezgoda se desila rano jutros u 5 časova i 40. minuta. Na snimku se vidi da vozač ovog automobila nije na vreme primetio ograđeni deo puta, na kojem je nastala rupa.

Takođe, na snimku se ne vidi da postoji bilo kakvo upozorenje o nastalom oštećenju puta na dovoljnoj udaljenosti od iste, kako bi vozači prilagodili brzinu ili ga zaobišli. Vozač je probao da zaustavi svoj auto, ali bezuspešno, vrlo brzo je propao u rupu koja je bila napunjena vodom.

Ceo prednji kraj automobila je, praktično, propao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA