• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Forum poslodavaca i privrednika na Voždovcu: U ovoj opštini sve je manje nezaposlenih

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prezentacija programa Nacionalne službe za zapošljavanje

  • 0
Voždovac zapošljavanje

Foto: Promo

Prezentacija programa Nacionalne službe za zapošljavanje, kojoj je prisustvovalo 46 poslodavaca i privrednika održana je danas u skupštinskoj sali Opštine Voždovac.

Pozdravljajući skup u ime predsednice Opštine Voždovac Ivane Tomić Ilić, član Veća Milan Mratinković je rekao da je ovo najbrojniji skup do sada i izrazio nadu da će rezultat uspešne saradnje biti smanjenje nezaposlenosti.

Prisutnima se obratio i član gradskog Veća Vuk Mirčetić koji je rekao da je Savet za zapošljavanje grada Beograda na nedavnoj sednici razmatrao dinamiku sprovođenja mera i aktivnosti Lokalnog akcionog plana zapošljavanja grada Beograda za 2023. godinu, sa ciljem da se podrži zapošljavanje i razvoj privrede.

Rukovodilac Nacionalne službe za zapošljavanje za Grad Beograd - Službe za Voždovac Željka Zelenović Vuković, zahvalila se na velikom odzivu napomenuvši da je 2016. godine na evidenciji NSZ na Voždovcu bilo 12 hiljada nezaposlenih, a danas taj broj iznosi oko pet hiljada zaključivši da su programi NSZ dali dobre rezultate.

Programe su predstavili načelnica Odeljenja za programe zapošljavanja i preduzetništvo Vesna Živković Kostić, načelnica Odeljenja za dodatno obrazovanje i obuke Marčela Vuinac Obućina i savetnica zazapošljavanje osoba sa invaliditetom Tatijana Milić Mandić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok