≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sraman potez mladića u supermarketu u Resniku: Snimao ženu telefonom ispod haljine dok je stajala kod kase

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kada se žena okrenula primetila je da mladić pored nje čuči, ali nije shvatila šta je uradio pa je nastavila dalje svojim putem

  • 1

Sraman čin mladića koji je razbeseno javnost pojavio se na društvenim mrežama gde je pobrao mnoštvo negativnih i osuđujućih komentara. Mladić je u jednom supermarketu u Resniku pratio ženu koja je stajala kod kase  i dok je bila zauzeta plaćanjem robe, mladić se sageo i pod haljinu joj stavio telefon snimajući je. 

Naime, na snimku nadzornih kamera vidi se kako mladić "kruži" ispred kase i stiče se utisak da nekog čeka. U jednom momentu kasi prilazi žena u dugoj haljini i zadržava se tu kako bi platila robu. On koristi momenat njenene nepažnje, polako se spušta pored žene i stavlja telefon ispod njene haljine

U tom momentu nije bilo puno ljudi oko njega koji bi primetli ovaj sraman potez, pa ga niko u ovome nije ni sprečio.

Kada se žena okrenula primetila je da mladić pored nje čuči, ali nije shvatila šta je uradio pa je nastavila dalje svojim putem.

Užasan čin koji je zgrozio javnost na meti je osuda mnogobrojnih korisnika društevnih mreža.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milutin Popović

    25. mart 2023 | 12:03

    Ово је кривично дело по питању личне безбедности и приватности. Посао за тужиоца и полицију. Тужилац је дужан да реагује на овакве ја не снимке али и та радња у којој се немио догађа десио. Дакле да видно како функционише држава. На заштити својих грађана и обезбеђивања елементарних права личне безбедности и приватности.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA