Vreme čitanja: oko 1 min.

Crni lepotan prošetao Kaluđericom, pa stigao do policijske stanice: Beograđani nisu skidali pogled sa njega

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliko iznenađenje izazvao je konj koji je u kasnim večernjim satima prošetao ovom naseljem bez pratnje vlasnika

  • 0

Nesvakidašnja scena na ulicama prestonice zabeležena je sinoć u beogradskom naselju Kaluđerica kada se na kolovozu našao crni lepotan među brojnim automobilima.  

Naime, veliko iznenađenje izazvao je konj koji je u kasnim večernjim satima prošetao ovom naseljem bez pratnje vlasnika, prenosi Blic.

Konja su prvo očevici primetili kod poslastičarnice, koji je u tom trenutku mirno gledao u izlog lokala, a onda se ničim izazvan sam uputio do policijske stanice.

Smatra se da je konj verovatno pobegao iz svog skloništa. Prema rečima očevidaca, pretpostavlja se da je to konj koji je nakon smrti svog vlasnika, prodat, te da je pre dve noći pobegao novom vlasniku, zalutavši u centar Kaluđerice.

- To je konj lutalica koji se pojavio kao pomen na ubijenog vlasnika. Bila je godisnjica pre neki dan, prodali ga ali on se vratio kući - napisao je jedan Beograđanin na Fejsbuku, očigledno upoznat sa situacijom.

Ovom atraktivnom životinjom obradovali su se mališani, mada je bilo i onih koji su se uplašili ugledavši ga na ulici. Na kraju, kada se sam uputio ka policijskog stanici, policajci su konja ispratili do skretanja za deponiju, ka Mirijevu.

Podsetimo, da konji nisu neobični gosti na ulicama Beograda, govori i činjenica da su pre par meseci Beograđani imali prilike da na Konjarniku sretnu rasnog belog konja koji trči ulicama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA