Vreme čitanja: oko 1 min.

Održana 21. sednica Skupštine Gradske opštine Palilula

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odbornici Skupštine Gradske opštine Palilula izabrali su danas, na svojoj 21. sednici, za zamenika predsednika opštine Ivanu Medić, dipl. pravnika

  • 1
Održana 21. sednica Skupštine Gradske opštine Palilula Foto: Promo/ Vladimir Lalić

Dosadašnji zamenik predsednika opštine dr Darko Paunović je podneo ostavku iz ličnih razloga. Uvodne reči o ovim tačkama dnevnog reda dao je predsednik Gradske opštine Palilula Miroslav Ivanović.

Sednicom je predsedavao predsednik Skupštine Gradske opštine Palilula Dragoslav Šolak.

Umesto Ivane Medić, kojoj je prestao mandat odbornika, potvrđen je mandat odbornika u Skupštini Gradske opštine Palilula Milanu Lukoviću sa izborne liste "Aleksandar Vučić - za našu decu".

Na sednici je doneto još nekoliko odluka: o izmenama i dopunama Odluke o organizaciji Uprave Gradske opštine Palilula, o obavljanju poslova eksterne revizije završnog računa budžeta opštine za 2022. godinu, o prestanku rada Fonda "Zoran Božinović", kao i Odluka o organizaciji i funkcionisanju civilne zaštite na teritoiriji Gradske opštine Palilula.

Usvojena su rešenja: o davanju saglasnosti na Statut Centra za kulturu "Vlada Divljan" i o izmenama rešenja o imenovanju upravnog i nadzornog odbora Turističke organizacije Gradske opštine Palilula.

Izabrani su članovi Komisije za rodnu ravnopravnost Skupštine Gradske opštine Palilula, a podnet je i Izveštaj o radu Štaba za vanredne situacije na teritoriji Gradske opštine Palilula za 2022. godinu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA