Vreme čitanja: oko 1 min.

Snimak zakucavanja kolima u prodavnicu u Borči: Svedoci otkrili kako je došlo do nesvakidašnje nezgode

Vreme čitanja: oko 1 min.

Među komentarima su se našli i svedoci događaja

  • 1

Danas je u beogradskom naselju Borča došlo do nesvakidašnje saobraćajne nezgode kada je automobil pokosio izložene proizvode ispred jedne prodavnice.

Kako se vidi na snimku sa Instagram stranice 192.rs, automobil je uklizao u izložene proizvode i zakucao se u njih porušivši većinu stvari koje su stajale ispred.

Ipak, mnogi građani komentarišu da vozač u ovoj situaciji nije kriv, iako se na snimku ne vidi šta je incidentu prethodilo. Kako navode, pre uletanja u prodavnicu u ovaj automobil se zakucao drugi vozač, te ga je pogurao napred.

- Čovek se zakucao u njega i zbog toga je odleteo tako, nije mogao da izađe na svoja vrata, morao je na da pređe na mesto suvozača da bi izašao - pišu korisnici ove društvene mreže.

Među komentarima su se našli i svedoci događaja koji kažu da je puka sreća što je izbegnuta tragedija.

- Iza njega je auto koji ga je udario i zato se to desilo,čovek sa snimka nije kriv, sem što se našao tu. Sreća nema nastradalih, sa obzirom na to da je na uglu kod pijace. Bila sam svedok događaja - piše očevidac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pik

    27. mart 2023 | 23:13

    Ipak je kriv, zivim blizu i ulica is koje je on dosao NEMA prvenstvo prolaza,tj ima znak STOP, on se nije zaustavio da pogleda vec nastavio i eto desilo se sta se desilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA