Vreme čitanja: oko 1 min.

Predsednik opštine ugostio desetogodišnjeg Vuka Đokića pobednika Svetskog takmičenja u harmonici

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predsednik Gradske opštine Palilula Miroslav Ivanović ugostio je danas desetogodišnjeg dečaka Vuka Đokića, talentovanog harmonikaša, pobednika i laureata Svetskog takmičenja 2021. godine u Parizu, gde je učestvovao kao predstavnik Srbije među pedesetak vršnjaka iz celog sveta

  • 0
Predsednik opštine ugostio Vuka Đokića pobednika Svetskog takmičenja u harmonici Foto: Promo/ Vladimir Lalić

Vuk je učenik četvrtog razreda u dve škole, Osnovne škole "Vasa Pelagić" u Kotežu i Muzičke škole "Kornelije Stanković", koje pohađa sa najboljim ocenama. Osvojio je prva mesta i zlatne medalje na nedavnim takmičenjima, Beogradskom festivalu harmonike i Republičkom takmičenju, najvažnijem takmičenju u Srbiji, kao i prošle godine na Međunarodnom takmičenju u Ljubljani sa osvojenih 100 bodova i zvanjem laureata u svojoj kategoriji.

Predsednik opštine je čestitao Vuku na postignutim uspesima i nagradio ga prigodnim poklonom. Pohvalio je njegovo zalaganje da ostvari vrhunske rezultate već u ranom uzrastu.

-Opština Palilula je ponosna na svoje mlade talentovane sugrađane koji dostojno predstavljaju svoju opštinu i svoju zemlju kao najbolji među najboljima - istakao je Ivanović.

Predsednik opštine ugostio Vuka Đokića pobednika Svetskog takmičenja u harmonici Foto: Promo/ Vladimir Lalić

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA