≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nekadašnji bioskop na otvorenom postao je ruglo, sada se čisti, a njegovu budućnost odrediće Zvezdarci

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čišćenje ove lokacije je prva od aktivnosti koja je dogovorena s građanima na tribini u Opštini

  • 0

U ponedeljak je počelo čišćenje lokacije na kojoj se nalazio kultni bioskop "Beograd bašta" u Bregalničkoj ulici na Zvezdari, a naši reporteri snimili su radove na terenu.

Akciju realizuju Sekretarijat za inspekcijske poslove, Komunalna inspekcija GO Zvezdara, JKP "Gradska čistoća", JKP "Zelenilo - Beograd", JKP "Parking servis" i Komunalna milicija.

Predsednik opštine Vladan Jeremić zahvalio je u ponedeljak prisutnim građanima što su podržali ovu aktivnost, istakavši da je 17. marta u Opštini Zvezdara održana tribina na temu "Izrada plana detaljne regulacije za deo bloka između ulica Kajmakčalanske, Bregalničke, Svetomira Nikolajevića i Silvija Kranjčevića" čiji je cilj bio dogovor s građanima u vezi sa uređenjem lokacije na kojoj se nalazi "Beograd bašta".

"Čišćenje ove lokacije je prva od aktivnosti koja je dogovorena s građanima na tribini u Opštini. Nakon izmene navedenog plana, u skladu sa zakonskom regulativom, tokom ove godine očekujemo i rešavanje imovinsko-pravnih odnosa na navedenoj parceli, dok u toku sledeće godine treba očekivati i uređenje iste, uz poštovanje želja građana", rekao je Jeremić i pozvao zainteresovane građane da i dalje svoje predloge i sugestije za uređenje ove lokacije šalju Opštini na imejl-adresu: info@zvezdara.org.rs.

Video: Prolaznici zgroženi prizorom kod Vukovog spomenika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA