≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Volonterski servis Zvezdare organizuje vaskršnju radionicu i bazar u tržnom centru

Vreme čitanja: oko 1 min.

Materijal za radionice obezbedila je Gradska opština

  • 0
Volonterski servis opštine Zvezdara Foto: Mateja Beljan

Povodom predstojećih vaskršnjih praznika, Volonterski servis Zvezdare u subotu, 1. aprila od 12 do 18 časova u Tržnom centru u Ulici Živka Davidovića 86, organizuje tradicionalni Humanitarni bazar i kreativne radionice.

Na Bazaru će biti izloženi vaskršnji ukrasi, različiti upotrebni predmeti od drveta-podmetači, poslužavnici, kutije, magneti, unikatne čestitke i antikovid maske, umetničke minijature nastale na radionicama Škole slikanja za seniore, nakit i različiti predmeti kojima možemo da obradujemo bliske osobe u predstojećim prazničnim darivanjima.

Reč je o radovima koji su nastali na kreativnim radionicama Servisa, ali i saradnika i socijalnih partnera sa kojima Volonterski servis tokom cele godine realizuje različite programe podrške za sugrađane svih generacija, odnosno udruženja: "Dve moje zlatne ruke" i HO "Hleb života".

Istovremeno, u istom terminu, volonterke Servisa će voditi kreativne radionice namenjene najmlađima sa kojima će zajedno praviti čestitke, ukrase i poklone i ukrašavati jaja od stiropora. Sve što naprave na radionicama, autori će svoje radove poneti kući. Nije potrebno posebno prijavljivanje za učešće na radionicama.

Materijal za radionice obezbedila je Gradska opština.

Video: Jelenu (75) i Strahinju (16) dele decenije iskutva, ali povezuje jedna stvar, od srca pomažu drugima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA