≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Teraj se, matori, neću da ti ustanem": Opšti cirkus na beogradskoj liniji 611, devojka napala deku sa štapom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vozač ništa nije uradio, policija takođe, a mnogo jaka riba je izašla kod Sava centra

  • 56

Večeras se u Beogradu na liniji 611 dogodila prava drama, kada je u autobus ušao stariji gospodin, a mlada devojka nije želela da mu ustupi mesto, uprkos tome što su prva mesta rezevisana za starije ljude, trudnice, osobe s decom i invalide.

Svađa je bila žučna, a snimak se pojavio na FB stranici "Serbia live Beograd rezerva"

- U autobusu 601 pre 10ak minuta "gospođica" u crnoj jakni nije htela da ustane čoveku od 89 godina koji hoda sa štapom. Nakon što je čoveku pretila sa "Teraj se matori, neću da ti ustanem, nemoj da te hapsim", gospođa sa plavom kosom joj je skrenula pažnju na ponašanje, na šta je devojka krenula da je snima i plazi joj se, kao i da joj preti policijom. Žena je pozvala policiju i nakon toga počela da snima, na šta je ta persona krenula da urla na ceo bus kako mi nemamo pravo nju da snimamo i da ćemo svi dobiti krivične tužbe jer je "maltretiramo". Vozač ništa nije uradio, policija takođe, a mnogo jaka riba je izašla kod Sava centra - piše u objavi.

(Telegraf.rs)

Video: Maltretirao putnike po autobusu, oni se skupili i prebili ga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Зорица

    16. april 2023 | 23:20

    Далеко било да је браним али имају чак 3 слободна места код гиспође која снима, зашто деку није позвала да седне ту. Да нема места па у реду а дизати неког у полупразном аутобусу нема никаквог смисла.

  • Milan

    16. april 2023 | 23:19

    Bilo je dosta praznih mesta, mogao je i na drugo mesto da sedne nego i deda tera inat, kao da mu ga je Tito ostavio u nasleđe pa mora tu da sedne.

  • Dragan

    16. april 2023 | 22:43

    I ovo ce nekom da bude zena i decu da radja? Fuj!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA