Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi trotoari u Zemunu: Obnavlja se i jedna ulica u dužini od 1 kilometra

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dok su mašine na terenu, linije javnog prevoza saobraćaju u izmenjenom režimu

  • 2
Bager ilustracija Foto: Pixabay

U okviru programa uređenja saobraćajne infrastrukture koji sprovodi Gradska opština Zemun, u naselju Zemun polje je u toku izgradnja trotoara, saopšteno je iz Opštine Zemun.

Ekipe trenutno rade u ulicama Andrije Habuša i Pavla Zarića, a u narednim fazama trotoare će dobiti i druge ulice u Zemun Polju, kako bi svaki deo Zemuna imao adekvatnu putnu infrastrukturu.

Radovi na revitalizaciji i izgradnji putne infrastrukture izvode se u svim zemunskim naseljima, a Opština Zemun nastavlja da finansira uređenje nekategorisanih puteva, prilaza, staza i trotoara, kao i unutarblokovskih površina.

Radovi u Ulici Isidora Stojanovića

Ekipe Javnog komunalnog preduzeća „Beograd-put” uveliko asfaltiraju i uređuju Ulicu Isidora Stojanovića, glavnu saobraćajnicu naselja Plavi horizont, saopšteno je iz Opštine Zemun.

Prva faza radova izvodi se u dužini od jednog kilometra, a zatim sledi nastavak radova na još 800 metara.

Dok su mašine na terenu, linije javnog prevoza saobraćaju u izmenjenom režimu. Završetak radova planiran je do kraja maja, navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako teku radovi na rekonstrukciji Brankovog mosta: Završetak predviđen u maju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xxx

    19. april 2023 | 13:22

    Kad planiraju da zavrse ulicu Pavla Vujisica na Altini, koju su ostavili nedovrsenu, gde mozes da istovaris dete iz kolica zbog visine trotoara, kao i da iseces gume na sahte koje strce...

  • Ivica

    18. april 2023 | 16:09

    U Zemunu konkretno Gornjogradska i sve trotari katastrofa,tako neravni 10puta raskopavani,sve neravno do zla boga.Pravljeni još od 1946g.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA