Vreme čitanja: oko 1 min.

Kursevi za penzionere na opštini Savski venac

Vreme čitanja: oko 1 min.

Penzioneri imaju pravo da izaberu više od jednog kursa u ponudi

  • 0
Penzioneri Foto: Pixabay

Gradska opština Savski venac najavila je mogućnost sticanja novih znanja i veština za seniore iz ove opštine, sa ciljem da im pomogne da postanu samouvereni, kompetentni i sigurni korisnici računara, mobilnih telefona, interneta uopšte, te što bolji poznavaoci stranih jezika.

Tim povodom pozivaju najstarije sugrađane da se prijave na neke od sledećih besplatnih kurseva koje organizuje ova opština: kurs korišćenja računara, mobilnog telefona, kao i učenja engleskog jezika.

Sadržaj kurseva i način predavanja biće prilagođeni potrebama starijih sugrađana koji će u prijatnoj atmosferi ovladati potrebnim digitalnim veštinama ili osnovama engleskog jezika, saopšteno je iz Opštine Savski venac.

Na ovaj način penzionerima ove opštine biće olakšano obavljanje uobičajenih aktivnosti, a sve to uz sigurno i odgovorno korišćenje interneta, računara i mobilnih telefona.

Penzioneri imaju pravo da izaberu više od jednog kursa u ponudi. Prijave se vrše svakog radnog dana, od 8 do 15 časova, na broj telefona 011/2061-761 ili putem onlajn linka koji se može naći na sajtu GO Savski venac. Rok za prijavu je do 12. maja 2023. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Penzioner oborio regionalni rekord u atletici: Ima 95 godina i brz je kao "munja"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA