≫ 

Naš heroj: Učenica posvetila crtež radniku škole, koji je prvi nastradao u krvavom piru

 ≫ 

Ljudi dolaze u sve većem broju da odaju počast nastradalima. Kako javlja naš reporter sa lica mesta, oko škole su potresne poruke oproštaja od nastradalih

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika iskreno
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Killian

    04. maj 2023 | 15:09

    Ružiću OSTAVKA, svi iz vlade za njim.

  • Zg

    04. maj 2023 | 09:38

    Ovo pokazuje koliko velik covjek je bio pokojnik. I kako nitko ne moze biti iskren kao djeca. Mala bica sa velikim srcem. Sucut svim obiteljima i ne daj Boze da se ovako nesto ikada vise ponovi :(

  • Тодор

    04. maj 2023 | 09:33

    Баш на дан када прослављамо великог Николаја Жичког и Охридског дешава се сатанска трагедија,која не изненађује. Светац нас је упозорио да што више ко нација одемо од Бога и Његових вредности,то ћемо више постати нација препуна олошалог бофлука Божијег,проводника ђаволе силе.Давно смо постали гњили још у безбожном комунизму........ево како сатана влада и малолетницима........ ",....Закукаше Срби у невољи,Ал се живог Бога не сетише,нити Бога ни својега греха....."пише Св.Владика Николај Жички Власт упорно намеће изопачења,али ни већина у друштву се не сећа Бога,морала,правде.......У Србији се на СВИМ медијима промовишу најквалитетнији људи нашег друштва,да не кажем шљам-мафијаши,преваранти,старлете,лажови,олоши,развратници. То све напуњено ботоксом,филерима,лица им ко пластичне лутке.....Што мање врлина имају,то су на медијима присутнији.Скоро да не видиш угледну особу,препуну врлина. Промовишу се најбеднији ријалитији.На популарним Ју Тјубу каналима гледамо криминалце,које представљају као националне хероје,гледаш и не верујеш очима кога они интервјуишу и промовишу...... Али народ здушно УЖИВА у блату неморала и до неко доба ноћи гледају отужне програме......Није чудно да једно малолетно дете буде захваћено демонском силом зла које посебно царује у Београду. Много људи је затупело и помрачило се од вишегенерацијског безбожија и греха.....Није чудно да деца само гледају шта ко носи и какве је патике купио,само површне и материналне ствари.Дете више не смеш ни да васпиташ како желиш, у школи намећу изопачене вредности, мада је већина родитеља прихватила баш таква изопачења...... А одговорни као да намерно утичу да све то буде још интезивније..... Да Христос Бог подари настрадалима рајска насеља, да пода да се рањени опораве од тешких рана, да Господ утеши јадне родитеље уништене тугом.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA