≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Brutalan napad u Beogradu: 6 napadača zverski pretukli mladića, pa ga izboli nožem!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Napad se desio oko ponoći

  • 2
Trolejbus trola Foto-ilustracija: Mateja Beljan

Dvadesetsedmogodišnjak S. U. napadnut je noćas u Beogradu i sa teškim povredama prevezen je u Urgentni centar, saznaje Telegraf.rs

Prema našim saznanjima, mladića su pretukla njih šestorica na okretnici trolejbusa u Paunovoj ulici, a zadobio je i povrede nožem.

Te povrede su okvalifikovane kao teške i nanete su u predelu grudi i nogu, saznajemo.

Prema informacijama, napad se desio oko 23.45 sati.

Mladić je zadržan na lečenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Odmah pohapsiti

    6. maj 2023 | 16:17

    Sve koji umeju da se biju i sve one koji poseduju noževe makar za puter bili?

  • Miodrag

    6. maj 2023 | 16:15

    Evo i ovo je terorizam. Pa ovakva ubadanja ljudi noževima se vec mesecima svakodnevno dešavaju u Srbiji, naročito u Beogradu. Da li je našoj državi jasno da se ovde kod nas dešava terorizam vec duže od 6 meseci. Država Srbija nije imala terozim na svojoj teritoriji ali zar nikome nije bilo jasno da je početak i trajanje izklizivanje iz šina vagona sa otrovnim materijalom jedan vid terorizma. Svakih nedelju dana isklizava sa šina po neki voz sa vagonima koji voze otrovne materije. Kako sad to stalno isklizavanje a do sada se to nikad nije dešavalo. Evo pre 3-4 dana je kod Zajecara iskliznuo iz šina voz u čijim je vagonima bio sumpor. A ove strašne tragedije koje su se desile ove nedelje u školi i u Mladenovcu i okolini jeste takodje strašan terorizam. Ovo u Mladenovcu je 100% terorizam a i ovo u školi bi isto moglo da se posmatra kao i terorizam i da se detaljno ispita pozadina te tragedije. Drzava treba detaljno da ispita pozadinu ove zadnje dve tragedije jer terorističke organizacije angažuju pojedince i plaćaju ih da vrše teroristička akcije. Teroristička organizacija može biti ili unutrašnja ili organizovana od strane neke druge strane države a cilj joj je uvek da se napravi haos u državi gde deluju, da se promeni vlast i da se ostvari neki interes tih organizatora terorizma. I zato treba sve ovo ozbiljno shvatiti i sve drzavne snage upotrebiti za uništavanje te terorističke bande koja sad već očigledno hara našom državom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA