≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Blato završilo na fasadi crkve: Dečaci se igrali kod Hrama Svetog Save, na opomenu su se rugali

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na opomenu mladića koji je svedočio događaju, kako kaže, odgovorili su ruganjem njemu, ali i crkvi

  • 7

Grupa dece gađala je crkvu pored Hrama Svetog Save tokom igre, ali na opomenu prolaznika da to ne rade odgovorili su ruganjem i njima i crkvi.

Naime, maloletni dečaci su se u igri gađali blatom oko crkve koje se nalazi pored Hrama Svetog Save, a onda su počeli da njene zidine koriste kako bi se sakrili od vršnjaka tokom igre.

Kako su dečaci ciljali druga koji se nalazi na jednom delu crkve blato je završilo i na njenim zidovima, prenosi IG stranica serbialive_beograd_rezerva.

Na opomenu mladića koji je svedočio događaju, kako kaže, odgovorili su ruganjem njemu, ali i crkvi.

- Prolazio sam sa drugaricom kroz dvorište hrama kada smo videli grupu od 4-5 dečaka koji se gađaju blatom i šišarkama dok jedan dečak stoji ispred crkve i uzvraća nazad. Deca koja su stajala prekoputa njega su počela da bacaju blato na tog dečaka i na fasadu same crkve. Ja sam prišao i rekao da odmah prestanu sa tim, kao i da je to izuzetno nekulturno i neetički. Jedna mala devojčica mi je prišla i počela da se ruga. Na to sam se okrenuo i otišao sa lica mesta jer su deca imala oko 10 godina i nije postojalo ništa što sam mogao da uradim sem da pokušam verbalno da ih sprečim. Onda sam se nakon nekoliko trenutaka vratio da napravim video zapis i fotografije kako bih pokušao da malo podignem svest o tome kako se danas ponašaju naši najmladji - izjavio je očevidac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    11. maj 2023 | 15:36

    Roditelji krivi. Razmazili su mnogo decu i prave od njih buduće nasilnike. I roditeljima će doći to na naplatu ali će im posle biti neko drugi kriv.

  • baki

    11. maj 2023 | 15:34

    Dečja prava im omogućavaju to... Nekim starijim generacijama to nije padalo na pamet uopšte da urade, skinite taj glupi zakon

  • Гаргамел

    11. maj 2023 | 16:43

    Да им је било ко ударио по шамарчину, упишали би се у гаће и плачећи побегли што би осталу децу одвратило од таквог понашања!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA